Help and educate folks to

Experience Coffee

We zijn op missie!

Wij geloven dat koffie drinken een ervaring moet zijn. Daarom verkiezen wij kwaliteit boven kwantiteit en selecteren we alleen de hoogste kwaliteit koffie. We verbinden de beste roasters met koffie drinkers en bieden meer dan 100+ vers gebrande koffies aan. Zo vers dat wanneer je de bestelling plaatst de bonen nog groen achter de oren zijn. Wij zijn er om al je zintuigen te openen voor het lekkere dat koffie kan zijn.

What’s your story?

Iedereen heeft een verhaal!

Elk verhaal begint met een reis. Wij zijn Stephan & Sanne en die van ons begint in Amerika, waar we 3 jaar in California hebben gewoond. Onderweg naar een van de grootste stuwdammen van Amerika komen we langs een lokale koffiezaak en besluiten een flatwhite te bestellen. Sanne, die koffie nog nooit echt lekker heeft gevonden, was totaal verrast van de smaak die deze koffie te bieden heeft. “DAM GOOD” heette de koffie, met tonen van blauwe bessen, chocolade en kersen. Man, dit was toch echt anders dan we in Nederland gewend waren. Hier wilden we meer van weten.

Alle bekende koffiezaken waar we langs kwamen wilden we proberen. Blue Bottle, Verve, Portland, Sightglass, Ritual, Stumptown, Temple, Theory, Truth, Feast, Lofty, Equator en nog vele anderen. Verliefd geworden op pour-over en cold-drip. Inmiddels bijna 8 jaar later willen we niet anders meer: Specialty Coffee.

Met de terugkomst van onze reis begon ook een droom: hier willen we meer mensen van laten genieten. Laat onze doorbraak die van een ander zijn. LABROAST.

Dit is wat we doen

Onze belofte aan jou.

v60-step1

Samen ontdekken wat jij lekker vindt.

Koffie is erg gecompliceerd, om jouw favoriet te vinden zou niet zo moeilijk moeten zijn. Al onze koffies hebben een volledig smaakprofiel zodat je super snel kan zien welke koffie’s jij lekker vindt.

koffiestation-bijzondere-origines

Alleen speciaalkoffie

Ons team van specialisten selecteren alleen de beste koffies van de beste koffie roasters. Deze kwaliteit wordt gekeurd bij zowel export en import als bij de roasters. Aan de hand van de hoogte van deze “score” weten we of een koffie ook speciaal koffie mag heten. Zo ben je er zeker van dat je altijd een verse koffie krijgt van de hoogste kwaliteit.

pour-over-vs-coffeemaker

Wij luisteren echt naar je

Ons team neemt jouw idee of feedback erg serieus. Zo vragen we je na elke order om je mening zodat we precies weten welke koffie’s er in de smaak vallen. Hier leren we samen van om er voor de zorgen dat je er beste ervaring hebt bij het ontdekken van je koffies.

We doen het samen, want

Onze roosters zijn Bazen!

Zij zijn de echte specialisten die hun volle passie en leven storten in het selecteren en branden van de beste koffie’s. Ze reizen de hele wereld over om dat ene lot te pakken te krijgen zodat elke cup die jij drinkt excellent kan zijn. Onze roasters zijn daarom de echte bazen. Wij hebben een hoge standaard voor de roasters, maar zij leggen die lat dagelijks neer.

Print