Discovery Box

Welcome to thé Coffee-club

Ontvang elke maand nieuwe unieke koffies van Nederlandse koffiebranders.

Discoverybox coffee header

Ben jij net zo een koffie fan als wij ? Vindt je het leuk om elke weer nieuwe unieke koffies te proberen die speciaal voor het seizoen gebrand zijn? Beleef samen met ons de maandelijkse discovery box waarin we op zoek gaan naar de beste smaakbeleving in de koffies.

Elke maand verse en unieke koffies.

Hoe werkt het?

Kies je Box

Vertel ons hoeveel Specialty Coffee zakken je iedere maand wil ontvangen. Wij selecteren de beste!

Kies je zetmethode

Je kunt kiezen uit een Espresso box, filter box of mixed box. Zo kun je direct aan de slag met je specialty coffee.

Ontdek & geniet

Je ontvangt aan het begin van elke maand je nieuwe box. Welcome to the coffee-club!

Elke maand verse en unieke koffies.

Een aantal van onze ervaren branders

Common Greens brander
LOT61 brander
Single Estate brander
Grounded brander

Unieke selectie

Elke maand selecteren wij de lekkerste koffies van dit seizoen. Dé manier om vooral de exclusievere koffies te proberen.

Farm 2 Cup

Ethisch verantwoord en traceerbare koffie van boeren die op een duurzame manier werken. Bij ons zal je alleen specialty graded koffies ontvangen.

Nooit meer zonder koffie

Met de discovery box ben je ervan verzekerd dat je elke maand genoeg verse koffie in huis hebt om je bezoek mee te verrassen.

Klaar voor onze exclusieve Specialty Coffee?

Elke maand verse en unieke koffies.

Vragen en antwoorden

Het maakt niet uit welke box je selecteerd, je zal bij ons altijd hele bonen ontvangen. Op deze manier kan je zelf voor je juiste zetmethode de koffie malen op de manier waarop jij dat wilt.

Bij onze discoverybox zal je geen standaard koffies krijgen. Alleen unieke koffies die dat seizoen binnenkomen en uniek gebrand om de volle smaakbeleving bij je thuis te krijgen.

We bieden 3 verschillende mogelijkheden aan.

Filter: Ideaal voor elke pour-over, Aeropress, French Press of Siphon.

Espresso: Meest geschikt voor het maken van shots op uw espressomachine of als u de voorkeur geeft aan donkerder gebrande koffie als filter.

Gemengd: Bevat een selectie van filter- en espressokoffies. U kunt in de bestelnotities aangeven hoeveel zakken je per profiel wilt ontvangen.

Naast de discoverybox zelf natuurlijk nemen we je elke maand mee in de wereld van koffie. Zo krijg je brew-guide artikelen waarin we uitleggen hoe je op de beste manier je koffie kan zetten en vertellen we je per koffie wat de smaak-profielen zijn.